Relaxen @Swagerman

Kom eens relaxen bij Swagerman Slapen en Wonen. Dat kan uiteraard op een van onze banken of stoelen, maar ook zeker op onze mooie relaxfauteuils. Bij Swagerman kunt u kiezen uit diverse modellen welke geheel naar wens samen te stellen zijn.

Er zijn verschillende maten zodat de stoel perfect bij uw lichaam past. Tevens zijn de stoelen leverbaar in een diversiteit aan stoffen, meerder ruggen, armleuningen en voeten.

Lees verder

In de basis heeft de “Swagerman” stoel een manueel relaxsysteem waarmee u de fauteuil handmatig versteld. Door middel van de hendel kunt u de rug verstellen. De bediening van de voetensteun gebeurt door gewichtsverplaatsing. Indien u liever elektrisch wilt: er is keuze uit een 2-motorig systeem en een 2-motorig systeem in combinatie met een sta-op functie. De stroomvoorziening gebeurt bij een systeem zonder sta-op door een accu, bij een sta-op wordt standaard een trafo geleverd, maar kan indien gewenst ook met een accu geleverd worden. De hoofdsteun kan handmatig versteld worden waardoor het hoofd in elke relaxpositie aangenaam wordt ondersteund. Loop eens bij ons binnen om de door ons, met zorg, uitgezochte collectie te bewonderen en het zitcomfort en de relaxfuncties te ervaren.

Wilt u zeker zijn van een relaxed advies, maakt u dan een afspraak en wij zorgen dat een van ons voor u klaar staat.

Relaxen Swagerman
Relaxen Swagerman

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

0228 – 20 20 21info@swagermanslapenenwonen.nl