Kreamat

K(c)reatief met matrassen

Kreamat, (k)creatief met matrassen, ontwikkelt steeds flexibele slaapoplossingen, waaronder matrassen en boxsprings, die maximaal inspelen op de individuele behoeften van haar klanten. Aan de hand van de expertise van onze slaapspecialisten, de lichaamsbouw van de klant en de verwachtingen rond slaapcomfort, wordt een individuele slaapoplossing uitgewerkt.

Het accent ligt op de K, die staat voor de sterke kracht achter de creatie’s van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft gedurende enige tijd research en ontwikkeling gedaan om de verantwoorde ergonomie ook voelbaar te kunnen uiten in een bijhorende boxspringlijn.

Hiervoor is er een unieke gepatenteerde schoudertechniek voor de schouderzone ontwikkeld. Deze gepatenteerde ontwikkeling is nooit eerder gezien in de wereld van de boxspring.

Iedereen kan nu slapen volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd…..

De laatste noviteiten van Kreamat laten zien dat design en ergonomie hand in hand zeer goed samen gaan. Kreamat heeft diverse designconcepten ontwikkeld die garant staan voor een nieuwe beleving van comfortabel wonen. Met de bijhorende accessoires wordt het slapen bij Kreamat meer en meer een échte belevenis in huis.

Laat u voorlichten door Bernd en Marijke en ervaar het liggen op een Kreamat.

Kreamat Swagerman
Kreamat Swagerman

Heeft u een vraag over Kreamat of wilt u graag een afspraak maken?

0228 – 20 20 21info@swagermanslapenenwonen.nl